Janneke

Janneke

Ik heb mij altijd sterk verbonden geweten met de aarde en alles wat op haar leeft. Deze verbinding te ervaren met al mijn zintuigen geeft mij voeding, zowel op fysiek als spiritueel niveau.

Spiritual healing, is voor mij een belangrijk bron.. Daarnaast vormen de seizoenen, de elementen en het ritme van de maan voor mij een natuurlijk kompas.

Op Aardenoord heb ik samen met mijn man 20 jaar lang een biologisch tuinbouw bedrijf gehad. Ik heb nu 35 jaar ervaring in het telen van voedsel op ecologische basis en de laatste jaren ben ik intensief bezig met eetbare wilde planten.

Ik heb de 8 jarige opleiding “Healing Principles” bij Bart ten Berge in Assen voltooid en volg sindsdien de intensives die hij een paar keer per jaar geeft. Spiritual healing vormt de belangrijkste rode draad in mijn leven.
Dit heet Spiritual Healing omdat we werken aan het herstel met de oorsprong; de kosmos en om de verbinding tot in de diepte te herstellen. Zodat we weer gaan beseffen wie we zijn en waar we vandaan komen.

Tien jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding tot bard bij OBOD.

Gedurende een aantal jaren heb ik teachings gevolgd van een indiaanse Elder.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik allerlei aanvullende cursussen gevolgd, op diverse gebieden.

Het delen en uitwisselen van deze kennis en ervaringen is een wezenlijk onderdeel van mijn leven

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailby feather